Regionální produkt Kladské pomezí

Naše produkty označujeme ochrannou známkou "Regionální produkt - Kladské pomezí"
Certifikát Kladské pomezí

Vyrobeno v Kladském pomezí - to nejlepší z regionálních specialit

Kladské pomezí je oblast známá nejen svým bohatým kulturním dědictvím a malebnými městy, jako jsou Město Červený Kostelec a Město Hronov, ale také svými jedinečnými regionálními produkty. Jedním z takových perel je značka Camellus, která si nedávno vysloužila prestižní označení Regionální produkt – Kladské pomezí. Toto označení je symbolem autenticity a kvality, a Camellus jej získal jako uznání svého umu, tradice a pečlivě chráněné receptury.

Přírodní bylinné sirupy Camellus: chuť a tradice v lahviCamellus je výrobce přírodních bylinných sirupů, jejichž kořeny sahají do krásné Bylinková zahrada Josefa Kamela v Žirči. Josef Kamel, slavný jezuitský misionář a botanik, dal jméno nejen zahradě, ale inspiroval nás také k založení značky, která je dnes symbolem vysoké kvality a spojení s přírodou.

Od roku 2013, kdy myšlenka prvního sirupu vyklíčila, se Camellus zavázal k výrobě produktů, které jsou věrné tradici a špičkové kvalitě. Nejzajímavější na sirupech Camellus jsou jejich kombinace. Sirup jitrocelový s mátou, meduňkový s dobromyslí nebo tymiánový s jitrocelem a mateřídouškou - každá kombinace je vyladěna k dokonalosti, aby nabídla jedinečný chuťový zážitek.

Více než jen chuť: sociální odpovědnost Camellus

Výroba sirupů značky Camellus, situovaná v Červeném Kostelci, je výjimečná nejen díky svým produktům, ale také svým přístupem k zaměstnanosti. V našem sociálním podniku Pro-charitu s.r.o. poskytujeme pracovní příležitosti zdravotně znevýhodněným lidem, kteří se podílejí na celém procesu výroby - od vaření sirupů přes etiketování až po dekoraci lahví a dárkových balení. Sociální odpovědnost a udržitelné podnikání jsou neodmyslitelnou součástí naší firemní filozofie.

Návštěva Kladského pomezí je tak nejen cestou za poznáním bohaté historie a kultury, ale i příležitostí ochutnat pravou chuť regionu díky výrobkům jako jsou bylinné sirupy Camellus. Jsou to tyto speciality, které dodávají regionu jeho nezaměnitelný charakter a přispívají k zachování jeho ojedinělého dědictví pro budoucí generace.

Kladské pomezí - Adršpašské skály

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.